CALL FOR BEAUTY

face en body

Zit uw hoofd vol? Heeft u last van een stijve nek? Zou uw rug wel eens wat ontspanning kunnen gebruiken? Zijn uw benen en uw voeten moe van al dat wandelen? Deze massage zorgt ervoor dat u er weer tegenaan kunt! 


Vergeet alles wat “normaal” is bij een klassieke massage, zoals eerst de strijkingen en dan pas de knedingen, en ervaar een authentieke Indiase ontspanningsmassage.

De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.Het doel van Ayurveda is een natuurlijke gezondheid in de vorm van harmonie tussen lichaam, geest en bewustzijn. 

De Ayurvedische massage die ik aanbied is een preventieve massage. Geen therapie, maar een van de vele wijzen die bij kunnen dragen tot een beter evenwicht.Ayurvedische massage zorgt voor een verbetering van:de bloedsomloop,het lymfestelsel,de zenuwbanen die door het hele lichaam lopen.

Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s ­‐ en de energiepunten genaamd marma’s heeft de Ayurvedische massage een energetisch aspect.

Verwen jezelf of een ander met een overheerlijke ayurvedische massage.

06-14122861

afspraak@callforbeauty.nl

Profiteer van 10% Vriendinnenkorting
Ben je enthousiast over Call for Beauty?

Introduceer dan een nieuwe klant (bijvoorbeeld een vriendin, collega of buurvrouw). Wanneer je één of meer vriendinnen aanmeldt voor een behandeling, krijgt je vriendin een introductiekorting van 10% . Als dank krijg je zelf ook 10% korting op je eerstvolgende behandeling. Als dat geen ontspannen idee is!
Hoe werkt het?

• Na afloop van haar behandeling naar keuze, krijgt zij eenmalig 10% korting.
•Na de beahandeling, krijg je als dank 10% korting op jouw volgende behandeling.
Het enige dat je vriendin hoeft te doen, is te zeggen dat jij haar hebt doorverwezen.

Voorwaarden:

• Je vriendin is een nieuwe klant en nooit eerder bij Call for Beauty geweest.
• Je mag zoveel mogelijk vriendinnen introduceren als je wilt. De korting geldt elke keer opnieuw bij je eerstvolgende behandeling (nadat je vriendin is geweest).
• Niet in combinatie met andere acties en/of bij aankoop van een cadeaubon.
• Korting niet inwisselbaar voor contant geld


 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info