CALL FOR BEAUTY

face en body  Rug behandeling Klasiek € 44


*Reiniging van de rug

*Peeling van de rug met een suiker scrub

*Rugmassage   Rug behandeling De luxe  € 60


  *Reiniging van de rug

  *Peeling met stoom en suiker scrub

  *Verwijderen onzuiverheiden

  *Massage van de rug

  *Aanbrengen van een masker(modder)

  *Aanbrengen van een creme 


  • Info over Ayurvedische massage

  • De ayurvedische massage is meer dan een ontspanningstherapie en heeft dan ook een sterk therapeutisch effect.Ayurvediche massage is gebaseerd op kennis over de Meridianen en Marma-punten(druk punten)die elk hun therapeutisch waarde hebben net als in de acupunctuur.
    De ayurvediche massage omvat drukken,wrijven,manipulatie van de spieren,haren en gewrichten.

    Voetreflexmassage  helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen,waardoor lichaam en geest weer in evenwicht ervaart,gegrond aan verschillende oorzaken variëren van stres tot overbelasting.
  •  Info over Oorkaarstherapie


Terwijl u zelf in een ontspannen positie ligt wordt uw oor gemasseerd, daarna wordt de oorkaars aangestoken en op een veilige manier in de gehoorgang geplaatst. Door de trilling van de vlam ontstaat er drukregulatie. Het geeft een weldadig, bevrijdend en lichter gevoel in het hoofd – oorgebied.  Lymfedrainage samen met de oorkaarsen zorgt dat de doorbloeding, de lymfevaten en daarmee het afweersysteem wordt gestimuleerd. 


Wanneer een oorkaars behandeling? 
Een indicatie kan zijn:
Snurken
Oorsuizing  
Migraine en hoofdpijn
Ontsteking of irritatie van de bijholtes (sinusitis)
Bijholte – of voorhoofdholte problemen
Oordruk
Keelpijn / ontstoken amandelen
Neusslijmvlies ontsteking
Oorverstopping bv teveel oorsmeer
Verkoudheid
Ook te gebruiken bij:
Stress symptomen
Angsten / depressies
Oververmoeidheid
Slapeloosheid
Hyperactiviteit

  • Oorkaarstherapie is niet geschikt voor personen met geperforeerd trommelvlies of acute oorontsteking op de dag van behandeling alsmede epilepsiepatiënten.

Wat is andullatie-therapie?
Andullatie is een biofysische therapie die al jaren wordt toegepast om chronische pijn te verlichten. De werking berust op een combinatie van wisselende en pulserende trillingen en infrarode dieptewarmte. Deze warmte zorgt ervoor dat de trillingen dieper in weefsels kunnen doordringen. Hoewel de trillingen in het hele lichaam voelbaar zijn, kunnen door middel van meerdere programmas specifieke lichaamsdelen worden behandeld. Afhankelijk van de klachten kan het effect op bijvoorbeeld nek, schouders of rug sterker gemaakt worden. Een behandeling duurt 15 tot 20 minuten. Meerdere behandelingen in een korte periode zijn nodig om de pijnklachten duurzaam te verlichten.

Toepassing bij: chronisch lage rugpijn, artrose, hernia, lumbago / spit, kyfose van Scheuermann, schmorlse module, aderverkalking, bloedcirculatie, fybromyalgie, osteoporose, menopauze, pijnlijke gewrichten, zwakkere en pijnlijke spieren, chronische vermoeidheid CVS, ME 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info